Amundsen Race 12-spann 2018 2. desember 20:48   Refresh Help Close
Status Trail Entrants Last update Results
  Start time: Friday 23. February 17:30 Developed by K2 Solutions Last update: 25. February 2018
3. Catherine Fontaine-Mathis SH Rank: 8
Details Checkpoints Presentation

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time Dogs
in/out
1 Gubbhögen 6h 22min 23/2 23:56 23/2 23:56 0 12 / 12
2 Norråker1 3h 01min 24/2 02:57 24/2 09:30 6h 33min 12 / 11
3 Norråker 2 5h 32min 24/2 15:02 24/2 21:50 6h 48min 11 / 8

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Dogs Rank
out/in
1 Start Strömsund - Gubbhögen 23/2 17:34 23/2 23:56 6h 22min 12 3 / 6
2 Gubbhögen - Norråker1 23/2 23:56 24/2 02:57 3h 01min 12 5 / 7
3 Norråker1 - Norråker 2 24/2 09:30 24/2 15:02 5h 32min 11 8 / 8
4 Norråker 2 - Strömsund Finish 24/2 21:50 25/2 07:29 9h 39min 8 8 / 8