Amundsen Race 12-spann 2018 25. februar 04:04   Refresh Help Close
Status Trail Entrants Last update Results
  Start time: Friday 23. February 17:30 Developed by K2 Solutions Last update: 25. February 2018
4. Kevin Koene Rank: 11
Details Checkpoints Presentation

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time Dogs
in/out
1 Gubbhögen 8h 07min 24/2 01:43 24/2 05:24 3h 41min 11 / 11
2 Norråker1 3h 36min 24/2 09:00 24/2 12:50 3h 50min 11 / 11
3 Norråker 2 6h 35min 24/2 19:25 25/2 01:07 5h 42min 11 / 11

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Dogs Rank
out/in
1 Start Strömsund - Gubbhögen 23/2 17:36 24/2 01:43 8h 07min 11 4 / 18
2 Gubbhögen - Norråker1 24/2 05:24 24/2 09:00 3h 36min 11 19 / 19
3 Norråker1 - Norråker 2 24/2 12:50 24/2 19:25 6h 35min 11 19 / 18
4 Norråker 2 - Strömsund Finish 25/2 01:07 25/2 12:49 11h 42min 11 13 / 11