Amundsen Race 8-spann 2018 17. april 17:28   Refresh Help Close
Status Trail Entrants Last update Results
  Start time: Friday 23. February 18:20 Developed by K2 Solutions Last update: 25. February 2018
30. Petra Kunz Rank: 1
Details Checkpoints Presentation

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time Dogs
in/out
1 Gubbhögen 5h 46min 24/2 00:14 24/2 00:14 0 8 / 8
2 Norråker 1 2h 36min 24/2 02:50 24/2 10:04 7h 14min 8 / 8
3 Norråker 2 4h 26min 24/2 14:30 24/2 19:22 4h 52min 8 / 8

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Dogs Rank
out/in
1 Start Strömsund - Gubbhögen 23/2 18:28 24/2 00:14 5h 46min 8 5 / 1
2 Gubbhögen - Norråker 1 24/2 00:14 24/2 02:50 2h 36min 8 1 / 1
3 Norråker 1 - Norråker 2 24/2 10:04 24/2 14:30 4h 26min 8 4 / 2
4 Norråker 2 - Strömsund Finish 24/2 19:22 25/2 04:21 8h 59min 8 1 / 1