Reload
Pasvik Trail Åpen klasse 2018
Start time: Thursday 22. March 14:00
Last update: 24. March 2018
7. februar 08:59
Entrants Status Trail Last update Results
4. Anved Kvammen Rank: 3

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 Vaggatem 4h 21min 22/3 18:40 22/3 22:24 3h 44min
2 Neiden 1 6h 28min 23/3 04:52 23/3 08:54 4h 02min
3 Neiden 2 4h 24min 23/3 13:18 23/3 17:38 4h 20min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Svanvik - Vaggatem 22/3 14:19 22/3 18:40 4h 21min 5 / 3
2 Vaggatem - Neiden 1 22/3 22:24 23/3 04:52 6h 28min 5 / 5
3 Neiden 1 - Neiden 2 23/3 08:54 23/3 13:18 4h 24min 3 / 3
4 Neiden 2 - Svanvik 23/3 17:38 23/3 23:49 6h 11min 3 / 3